Из старите гадателски книги - І част

Даниела Минчева Написана от 

(0 гласа)

1913,1941,1969,1997, 2025 г.

Владеещата планета в тази година е Марс със зодията на Везните и жилището на Венера. Показва, че годината ще е студена и с бури, но и с много топли дни. Ще бъде изобилна на жито. Началото на зимата ще е студено със силен вятър, който ще изкоренява дървета. Средата ще е умерена, а краят отново студен. Пролетта ще е дъждовита, а лятото безводно. През есента ще пада много слана и ще тръгнат болести по едрия добитък и по хората. Ще има земетресения. Между хората не ще има любов и искреност. Към 12 октомври ще има помрачение на Слънцето. Ще умре един велик и силен владетел. По целия свят ще настане глад и мор. Много зло, скръб и печал.

1914, 1942, 1970, 1998, 2026 г.

През тази година владееща планета е Меркурий със зодията Везни. Ще настане неплодородие и болести по пчелите. Грозде и вино ще има, но ще има и загуби от тях. Началото на зимата ще е студено, средата умерена, а краят дъжделив с наводнения - реките ще прелеят. Ще паднат градушки през пролетта. Лятото ще бъде дъжделиво и мъгливо, затова житото ще трябва да се ожъне бързо. И през есента ще паднат много дъждове. Много държави ще се карат помежду си. В някои райони ще умрат хиляди хора. Ще се развихрят предателства, грабителства, вражди между силни владетели.

1915, 1943,1971, 1999, 2027 г.

Планетата Юпитер със зодията Рак в жилището на Марс - това означава, че през тази година житата ще бъдат добри, коприна и риба ще има много, но другите земни блага ще са по-слаби. Зимата отначало ще е с много сняг, около средата - много ветровита, а накрая - дъждовна и със слана. Ще има болести по животните. Пролетта ще е мека, но през мая ще застудее. Лятото ще започне добре, но после ще загърми и завали. Есента ще е дъжделива. Търговците ще намерят благополучие, но ще настане смърт по децата. Много ще страдат и бременните жени. Земята ще бъде твърде безплодна. Един народ ще претърпи много зло от своя владетел. Ще умре един голям човек.

1916, 1944, 1972, 2000, 2028 г.

Тази година владее Венера със зодията Рак в жилището на планетата Марс. Ще има голямо плодородие, но се появяват и много болести. Началото на зимата ще е много студено, а после ще валят страшни проливни дъждове. Пролетта ще е мокра. Началото на лятото - дъжделиво с много гръмотевици, а после - сушаво. Затова ще погине много едър добитък. През есента ще валят също проливни дъждове. Реките ще прелеят. Големи снегове ще паднат в началото на зимата, ще станат наводнения. Ще настъпи голям мор на стари люде и деца. Послушните ще се възбунтуват. Владетелите ще претърпят големи загуби. Брат срещу брат ще възстане. Ще се навъдят много измамници и в търговията, и в държавата.

 

Още в тази категория: Поличби по слънцето »