Какво разкрива рожденият ви ден? - І

Даниела Минчева Написана от 

(6 гласа)

Числото от месеца, на което сте родени, има голямо значение за житейския ви път и може да ви насочи при избора на професия. Влиянието му трае през целия живот, но се усеща най-силно между двадесет и осмата и петдесет и шестата година.

1.

Имате силна воля, разчитате само на себе си, независим сте. Обичате да планирате, но не и да осъществявате. Склонен сте да отлагате нещата за после. По-добър сте в определянето на диагнозата, отколкото в избора на лекарството. Имате остър ум и възприемате света повече с него, отколкото със сърцето си. Практичен и в същото време идеалист. Способен сте на голяма преданост, но не парадирате с това. Обичате да бъдете насърчаван и въпреки вашата независимост сте много чувствителен. Имате голяма скрита и неизползвана сила.

2.

Много сте емоционален и остро чувствителен към всичко, което ви заобикаля. Нервен и разсеян сте, но лесно се сприятелявате и сте обичан от приятелите си. Харесва ви хората да се занимават с вас, защото сте мекосърдечен и жадувате за любов. Избягвайте всичко, което ви потиска. Обичате материалните удобства и комфорта, макар че невинаги сте готов да направите усилие, за Да ги имате. Трябва да пишете поезия или по някакъв начин да култивирате музикалната си дарба.

 

3.

Жизнен сте и бързо се възстановявате след болести. Въображението ви е живо и можете да превърнете в приказка и най-незначителната случка. Трябва да пишете и да се занимавате с работа, която дава възможност на критическите ви литературни способности да блеснат. Трябва да имате разнообразни интереси и постоянно да сте зает. Чувствата ви са интензивни и крайни, изпадате в емоционални кризи, но въпреки това бързо се съвземате. Обичате обществото, големите компании. Ярката ви индивидуалност прави впечатление на околните и това ви харесва. Задоволявате се с малко и използвате оптимално условията. Неспокоен сте, трябва да имате някакви интереси извън дома или работата си, които да ви разтоварват.

4.

Обичате природата, дома, семейството, отечеството си. Много добре би ви вървяло в строителство, тек-стил, земеделие. Трябва да се занимавате с музика, живопис или скулптура - като хоби, макар че можете да търгувате с творбите си. Доста консервативен сте във възгледите си и сте склонен да ги налагате на другите. Страдате от своята влюбчива натура, защото силната ви самодисциплина не ви позволява да изразите любовта, която изпитвате, или да получите онази, която ви е нужна. Вие сте неуморим работник и карате другите да работят като вас. Трябва по-често да бъдете весел и да отделяте време за развлечения.