Какво разкрива рожденият ви ден? - ІІ

Даниела Минчева Написана от 

(1 глас)

Числото от месеца, на което сте родени, има голямо значение за житейския ви път и може да ви насочи при избора на професия. Влиянието му трае през целия живот, но се усеща най-силно между двадесет и осмата и петдесет и шестата година.

5.

Вие много лесно се приспособявате. Добър помощник сте и сте донякъде самохвалко. Имате силно въображение, богат ум и сте разностранно надарен. Чудесен компаньон сте. Имате навик да пришпорвате нещата. Обичате живота и често променяте настроенията си. Бихте имали успехи в химията, минното дело и
правото. Добре е да се ожените, макар че не ви се иска да се обвързвате с дом. Имате хубав глас.

6.

Любовта е главният мотив на вашата природа. Вие копнеете за похвали и страдате от критиката. Търсите компания и изливате чувствата си върху някой човек, докато трае привързаността ви към него. Но тъй като винаги преследвате своя идеал, а рядко го намирате, опитвате отново и отново, така че може дори да си спечелите репутацията на леконравен. Обичате децата, но не е задължително да имате собствени, за да сте щастлив. Материално сте добре, но живеете в постоянен страх от мизерия. Умен сте, имате чудесни имита-торски способности и е възможно да успеете на сцената. В бизнеса с лекота привличате пари и подкрепа за начинанията си. Имате литературни и артистични заложби, техниката не ви привлича. Трябва да живеете в приятна обстановка.

7.

Трябва да се специализирате. Имате остър ум и сте способен на задълбочен анализ. Никога не бива да се занимавате със спекула или да играете на комар. Не приемайте съвети, противоречащи на собствената ви интуиция, която е много силна. Трябва да чакате, а не да търсите. Притежавате трезв разсъдък в паричните въпроси и бихте успели като банкер. Категоричен сте в мнението си и не обичате да го променяте. Когато е възможно, излизайте извън града за почивка, размисъл и отпускане. Част от деня прекарвайте сам.

8.

Вие сте творческа и продуктивна натура и трябва да изберете кариера, която дава поле за изява и възход и се занимава с въпроси от обществен интерес. Не бива да влизате в съдружия, по-добре е сам да ръководите свой бизнес. Бихте имали успех в банковото дело и
транспорта или като глава на корпорация. Винаги трябва да сте честен и последователен, за да имате постоянен успех. Повече обичате книгите, отколкото четенето. Склонен сте да правите зашеметяващи жестове, да давате големи суми на различни организации, да бъдете меценат на изкуството. Обичате да се показвате. Високо цените семейството.