Какво разкрива рожденият ви ден? - ІІІ

Даниела Минчева Написана от 

(2 гласа)

Числото от месеца, на което сте родени, има голямо значение за житейския ви път и може да ви насочи при избора на професия. Влиянието му трае през целия живот, но се усеща най-силно между двадесет и осмата и петдесет и шестата година.

9.

Отличавате се с остроумие и филантропия. Привлича ви метафизиката, обичате да я свързвате със световните проблеми. Можете да успеете в почти всяка артистична професия, а навярно ще ви привлече и пи-сателството, учителствуването, правото или издателската дейност. Трябва да получите сериозно образование и сам да изберете професията си. Емоционален сте, със силна воля. Принадлежите на света и рядко можете да имате спокоен личен живот. Ще предприемете дълги пътешествия и ще преживеете много промени.

10.

Вие се интересувате от всичко, тъй като сте способен да вършите много неща наведнъж. Понякога сте склонен да се чувствате изолиран и онеправдан, защото мнозина зависят от вас, но малцина ви помагат. Имате чудесен ум и силна воля, отнасяте се ревниво към приятелите и притежанията си и сте много особен в тази насока. Ние сте незаменим в начинания, в които вярвате. Имате много творчески таланти и макар че принадлежите по-скоро на търговския свят, трябва да култивирате изкуството като страничен интерес, главно музика или живопис. Много сте гостоприемен, но не сте добър домакин и не бива да ви товарят със семейни грижи. Жизнен сте и лесно се възстановявате след физически и психически болести.

11.

Отличавате се с решителност и постоянство, но желанията и амбициите ви са колебливи. Имате склонност към драматизиране и в мислите, и в действията си. Способностите ви са блестящи, но сте нервен и вътрешно напрегнат. Имате бързи реакции. Трябва да внимавате интелектът ви да не удави интуицията. Строго съблюдавате морала /така, както го разбирате/. Любовта и чувствата ви са доста крайни. Трябва да пазите здравето и, нервите си и постоянно да се борите против опитите за нарушаване на душевното ви равновесие.

12.

Вие сте неотразим, магнетичен, с разюздано въображение, много убедителен в спора и прекрасен оратор. Обичате живота и динамиката. Имате добре уравновесен ум. Бихте били прекрасен адвокат или актьор. Трябва да се поддържате интелектуално'активен, за да избегнете склонността към крайни настроения, която е вредна за вас. Обичате също чертането и можете да станете прекрасен архитект. Склонен сте към флиртове и любовни приключения. Завършвайте започнатото, не се пилейте.