Какво разкрива рожденият ви ден? - ІV

Даниела Минчева Написана от 

(2 гласа)

Числото от месеца, на което сте родени, има голямо значение за житейския ви път и може да ви насочи при избора на професия. Влиянието му трае през целия живот, но се усеща най-силно между двадесет и осмата и петдесет и шестата година.
13.

Това е число на противоречия и затруднения. Вие сте чувствителен и одухотворен, страдате от обкръжението си и сте обект на скандали. Имате добър ум и упорита воля. Много сте влюбчив, но рядко го показвате, изживявате нещата мълчаливо. Често не ви разбират, смятат ви за прекалено темпераментен и понякога неразумен. Склонен сте да бъдете диктатор, но сте прекрасен ръководител. Най-подходящи поприща за вас са недвижимите имоти, минното дело, геологията. Харесвате униформата, но мразите войната. Домът е от жизнено значение за вашето щастие.

14.Вие сте много разностранен и двойствен, надарен с разсъдлив и проницателен ум. Роден комарджия сте и имате късмет. Не сте много артистичен по природа, но се нуждаете от някаква форма на израз в изкуство то за развлечение. Трябва да постъпите в някое процъфтяващо предприятие. Добре е да се ожените млад, защото сте склонен към чести промени в живота си по-късно. Много сте емоционален, винаги могат да ви спечелят, използвайки чувствата, и пристрастията ви. Вие сте мост между физическия и духовния свят и имате големи съзидателни или разрушителни сили.

15.

Имате много дарби и трябва да ги развиете чрез упорити упражнения. Привличате към себе си приятели, подаръци, шанс. Способен сте на саможертва и бихте служили безкористно на една справедлива кауза или на обичан приятел. Подчинявате се на по-силен характер. Имате склонност към кариера на адвокат, лекар, дипломат или политик. Запазвате до старини младежки вид, дух и здраве. Вие сте щедър и открит.  Предпочитате да обла го дете лствувате отделни хора, не сте типичен филантроп. Обичате своя дом.

16.

Поддавате се на нервност и понякога ви смятат за раздразнителен. Склонен сте да си създавате усложнения и да предизвиквате клюки, а после страдате от последствията. Нерядко се държите отчуждено, но всъщност се стремите към дом и любов. Ако изберете изкуството или литературата като професия, трябва да имате и някой практичен интерес, чрез който да приложите своя трезв ум и аналитичност. Не обичате да ви се месят в плановете, макар че не сте агресивен. Отлагате решенията и живеете прекалено затворено. Искате внимание, но не правите усилия да го спечелите.