Какво разкрива рожденият ви ден? - V

Даниела Минчева Написана от 

(5 гласа)

Числото от месеца, на което сте родени, има голямо значение за житейския ви път и може да ви насочи при избора на професия. Влиянието му трае през целия живот, но се усеща най-силно между двадесет и осмата и петдесет и шестата година.

 

17.

Умствено издигнат и с горд дух, консервативен понякога, щедър или скъперник, събиращ или разпиляващ. Вие сте много верен на своите идеи и рядко възприемате чужди. Имате отлични шансове в банковото дело и финансите, можете да пазите и да управлявате интересите на другите с много голям успех. Трябва да ръководите сам собственото си предприятие, не бива да работите със съдружници или партньори. Когато се заемете с големи проекти, погрижете се някой да следи за детайлите, тъй като вие мразите този род занимания. Други сфери, в които бихте могли да се изявите, са селското стопанство, мините и петролодобивът.

18.

В живота ви ще има много промени, активност, пътувания.
От вас се очакват големи неща. Не обичате да искате съвети, а и рядко се нуждаете от тях. Имате афинитет към правото, политиката или религията. Незаменим сте навсякъде, където е необходима способна администрация. Първите ви усилия невинаги са сполучливи, но при повторен опит ще успеете. Макар че сте доста емоционален, вие сте и високо интелектуален и обичате разсъжденията и споровете. Бихте станали прекрасен драматичен критик или писател, а също и добър оратор.

19.

Вие сте логичен, постоянен, сигурен, практичен, артистичен и универсален. Трябва да отстоявате независимостта си и да превъзмогвате ограниченията. Можете да се издигнете до големи висоти или да паднете в дълбока бездна и в бизнеса, и в чувствата. Не обичате общоприетите норми и не им се подчинявате в личния си живот, но никога не бихте оскърбили някого публично. Разностранен сте като личност и можете да успеете в много неща, главно в правото, музиката или като лекар. От вас би излязъл и прекрасен политик, защото имате дълбоко чувство за отговорност. Изпитвате отвращение от посредствеността. Обичате промените и разнообразието и често сменяте обстановката.

20.

Най-добрата среда за вас е в малко предприятие, сред атмосфера на приятелство и загриженост. Не сте склонен да се разгръщате в по-обширни полета на дейност и се задоволявате да работите с други, вместо да поемате голяма отговорност сам. От вас може да стане превъзходен политик или проповедник, макар че се изразявате по-добре на хартия, отколкото пред публика. Вие сте симпатичен и любвеобилен човек. Подходящ сте за работа в сферата на недвижимите имоти и в стопанското право, където вниманието ви към детайлите ще бъде много ценно. Способен сте да трупате знания и трябва да получите добро образование. Силно сте привързан към природата, дома, семейството и приятелите си. Обичате да помагате, но не обичате физическия труд.