Какво разкрива рожденият ви ден? - VІ

Даниела Минчева Написана от 

(4 гласа)

Числото от месеца, на което сте родени, има голямо значение за житейския ви път и може да ви насочи при избора на професия. Влиянието му трае през целия живот, но се усеща най-силно между двадесет и осмата и петдесет и шестата година.

21.

Вие сте магнетичен и музикален, имате хубав глас, обичате красотата, изкуството и танца. Много сте нервен обаче и трябва да контролирате необяснимото си отвращение към някои неща и хора. Вие сте по-скоро съзерцателен, отколкото активен в любовта, но много се гордеете с обектите на своите чувства. От вас става по-добър приятел, отколкото съпруг, защото сте склонен към подозрителност поради буйното си въображение. Трябва да избягвате тенденцията към депресии и тревоги. Ще имате успех в културата и образованието.
22.

Вие сте нервен и прекалено активен човек и имате нужда от много почивка и уединение, за да намерите и опазите душевното си равновесие. Много сте интуитивен и можете да разчитате на първите си впечатления. Бихте станали прекрасен юрисконсулт на фирма, минен инженер, геолог. Можете да търгувате със земя, но не се старайте сам да бъдете крупен земевладелец. Избягвайте всякакви съмнителни начинания, комар и други. Бъдете сигурен, че все някога ще ви хванат и впоследствие ще страдате. Много велики поети, откриватели и музиканти са родени на вашата дата.


23.

Вие умеете да съчувствате на хората и да ги разбирате. Имате практичен ум, който ви прави ценен в очите на хора от най-различни класи. Притежавате изключителни способности за диагностициране, затова бихте имали голям успех като лекар /но не хирург/. Имате афинитет към точните науки. Проявявате интерес към химията, правото и търговията. Прекалено сте прагматичен, за да успеете в изкуството. Не страдате от комплекс за малоценност. Сам се справяте чудесно. Популярен сте и обичате контактите с обществото. Използвате до край всяко положение и извличате много от живота. Понасяте с готовност много I товари и сте прекрасен компаньон.

24.

Вие развивате огромна активност, но може и да страдате заради прахосаната енергия. Ще се концентрирате върху едно дещо в даден момент, но ще копнеете за чести промени. Не бива да се оттегляте от бизнеса, но същевременно продължавайте да разширявате сферата на дейността си. Вие сте силно свързан с изкуството. Имате значителен талант за сцената, драмата е в кръвта ви. Но бихте имали и финансов успех
като банкер, търговец или предприемач. Практичен сте, но понякога сте склонен и към мечтателност. Често преувеличавате радостите и скърбите си. Избягвайте чувството на потиснатост, ревността и тревогите.