Какво разкрива рожденият ви ден? - VІІІ

Даниела Минчева Написана от 

(4 гласа)

Числото от месеца, на което сте родени, има голямо значение за житейския ви път и може да ви насочи при избора на професия. Влиянието му трае през целия живот, но се усеща най-силно между двадесет и осмата и петдесет и шестата година.

29.

Вие сте човек на духа, способен да поведе другите към забележителни резултати. С лекота разрешавате трудовите проблеми и уталожвате религиозни вражди. С голямата си сила обаче можете да докарате на себе си и на другите както почести, така и разруха. Краен сте във всичко, всеотдаен в любовта, ту мрачен и потиснат, ту пиян от радост. Контролирайте нервите си. Домът е нужен за вашето щастие, но с вас не се живее лесно. Настроенията ви често се сменят, затова трябва да имате сериозна работа, която да ви поддържа уравновесен и спокоен.

30.

Вие преливате от жизненост. Доста сте нервен, но не привличате болестите и неразположенията, а ако все пак дойдат, имате нужната сила да ги надмогнете. Не бива да предприемате окултни експерименти. Винаги се смятате за прав в заключенията си, но в действителност имате слаби познания, повече разчитате на въображение и интуиция. Би трябвало да се стремите непрекъснато да попълвате знанията си. Чудесен компаньон сте, ставате за учител или служител в социалната сфера. Лоялен сте, макар че обичате флирта. Искате признание за стореното от вас добро.

31.

Не си играйте с психичните феномени. Вашите аспирации невинаги са оправдани и могат да ви донесат разочарования. Имате качества на добър търговец, декоратор или химик. Обичате да пътувате и не ви харесва да живеете сам. Трябва да се ожените рано, защото поемането на отговорност е необходимо за вашето стабилизиране. Никога не забравяте стореното ви добро, но и нанесените ви обиди. Осъзнайте силата на парите, които засега изтичат през пръстите ви.