Още любопитни неща за сънищата

Даниела Минчева Написана от 

(4 гласа)
Още любопитни неща за сънищата Избрана

Ако някой от вас не си намери съня в азбучника, нека потърси тълкуването му по-долу.
Ако в неделя сънуваш, че се миеш или къпеш - нещо ще изгубиш. Ако същият сън ти се яви в понеделник -ще те обладае силно смущение. Във вторник - ще се ядосваш. В сряда - ще изгубиш пари.
В четвъртък - ще забогатееш. В петък - ще те споходи щастието. В събота - ще получиш пари.

Ако в неделя сънуваш болести, рани, пъпки и други такива - ще те споходи щастие. Ако същият сън ти се яви в понеделник - ще носиш жалейка за някого. Във вторник - ще срещнеш нов приятел. В сряда - ще се лишиш от нещо. В четвъртък - пази се от болест. В петък - очаквай гости. В събота - неочаквана печалба.
Ако в неделя сънуваш радост, игри, смях и всякакви веселби - очаквай щастие. В понеделник - скърби, неволи. Във вторник - ще изгубиш добър приятел. В сряда - ще живееш на чужд гръб. В четвъртък - ще увеличиш богатството си. В петък - сънят ти нищо не означава. В събота - ще вземеш пари на заем.
Ако в неделя сънуваш войски, сражения, гърмежи и разни шумове и глъчки - ще се скараш с някого. В понеделник-ще победиш враг. Във вторник - ще имаш гост. В сряда - ще чуеш добра вест. В четвъртък - ще се сбъдне желанието ти. В петък - ще се скараш с някого. В събота - ще имаш семеен скандал.
Ако в неделя сънуваш реки, езера, блата, трапища, риби, воденици, кораби и всичко, що има известна връзка с водата - ще вземеш пари. В понеделник - ще ти се случи неприятност. Във вторник - ще имаш печалба. В сряда - ще бъдеш наскърбен и посрамен. В четвъртък - ще се веселиш. В петък - близка смърт. В събота -ще добиеш чест и слава.
Ако в неделя сънуваш пари и разни скъпоценности -    ще се лишиш от добър приятел. В Понеделник – няма да ти се случи нищо. Във вторник - ще ти дойде мил гост. В сряда - пари ще даваш. В четвъртък - враг ще ти напакости. В петък - загуба. В събота - успех.
Ако в неделя сънуваш всякакви сгради, села, градове, покъщнина - ще/се увеличи богатството ти. В понеделник - болест те заплашва. Във вторник - добри известия. В сряда - лоши известия. В четвъртък -скръб. В петък - нещастие. В събота - сълзи.
Ако в неделя сънуваш добитък и всякакви животни -    ще те похвалят. В понеделник - ще получиш пари. Във вторник - веселби и забавления. В сряда - забогатяване. В четвъртък - семейни неприятности. В петък - добри известия за приятел. В събота - сънят ти нищо не показва.
Ако в неделя сънуваш прегръщане, целувки, утешения, деца - ще се осуетят надеждите ти. В понеделник -    мъка и неволя. Във вторник - любимата ще те разлюби. В сряда - ще се сбиеш с някого. В четвъртък -тя те обича за парите ти. В петък - ще отидеш на гости. В събота - лоши известия.
Ако в неделя сънуваш свирни, песни, крясъци и гласове - приятна изненада. В понеделник - тя ще те обича много. Във вторник - неприятна вест. В сряда - сдобиване с нов приятел. В четвъртък - подарък. В петък -    сънят ти не значи нищо. В събота - сълзи ще лееш.
Ако в неделя се сънуваш гол или с дрипи - ще те измамят. В понеделник - богатство. Във вторник - мечтите ти ще останат напразни. В сряда - душевни страдания. В четвъртък - писмо от приятел. В петък - помирение с жена си. В събота любовно свиждане.
Ако в неделя сънуваш телесни недостатъци, разбойници, изгубване на нещо - раздори в къщи. В понеделник- неудовлетворени желания. Във вторник - ще преживееш срам. В сряда - ще те мъмрят. В четвъртък -осуетени надежди. В петък - радост. В събота - любовна среща по вечерно време.
Ако в неделя насън плачеш или тъгуваш - всичко ще ти върви наопаки. В понеделник - нещастие. Във вторник - ще паднеш отвисоко. В сряда - ще умре приятел. В четвъртък - покана за угощение. В петък - радост. В събота - приятни известия.
Ако в неделя насън приемаш гости или се запознаваш с нови приятели - ще бъдеш излъган жестоко. В понеделник - ще пострада близък приятел. Във вторник - сънят ти нищо не означава. В сряда - среща с приятел. В четвъртък - ще заболееш. В петък - затруднения и спънки. В събота - богатство.
Ако в неделя сънуваш угощение и ястия - пътешествие. В понеделник - раздяла с приятел. Във вторник -печалба от неочаквано място. В сряда - грижи и неволи. В четвъртък - богатство. В петък - неприятности. В събота - нещо ще изгубиш.
Ако в неделя сънуваш мъртви, гробища и пр. - богат човек ще станеш. В понеделник - ще победиш врага си. Във вторник - сълзи. В сряда - веселба. В четвъртък - ще получиш пари от чужбина. В петък - сънят ти нищо не означава. В събота - приятни известия.

Свързани статии (по етикет)

Още в тази категория: « Тълкуване на сънища