"Практична жена" обявява конкурс - "Вашата рецепта на месеца"

Даниела Минчева Написана от 

(4 гласа)
"Практична жена" обявява конкурс - "Вашата рецепта на месеца" Избрана

Като всеки месец ще има и тема.
Конкурсът за месец февруари разбира се е с тема „Любов и вино”. Можете да предложите - от предястия и супи, месни и вегетариански блюда, до сладкиши и сладоледени изкушения.

Победителят за февруари ще получи декоративна, практична кукла, която служи за съхранение на найлонови торбички, а също така в джобчетата може да държите бъркалки, дървени лъжици и дружи, ваши помощни средства за кулинарни вълшебства.

Изисквания за участие в конкурса:

1. Изпратете рецептата в Word текстови формат и снимки в JPG формат на кулинарния ви шедьовър на mail::  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. . Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или на фейс-страницата на „Практична жена”.

Всеки кулинар може да участва с неограничен брой рецепти. В писмото напишете необходими данни за вас - име, mail и адрес, на който да изпратим наградата ви, ако сте победител в конкурса.

2. Всяка от вашите рецепти ще бъде публикувана в рубрика на praktichnajena.eu – ВАШАТА РЕЦЕПТА НА МЕСЕЦА в категория ФЕВРУАРИ – ЛЮБОВ И ВИНО.

3. Класирането на „Вашата рецепта на месеца” ще зависи от броя посетили и оценили със звездички на края на всяка ваша рецепта в сайта, а също така и броя харесвания и споделяния на вашата рецепта във Фейсбук. Колкото повече препоръчвания има рецептата ви, толкова по-голям е шанса да бъде класирани за Вашата рецепта на месеца. На 01.03 най-харесваната и споделяна рецепта, ще стане "Вашата рецепта на месеца" на тема "Любов и вино", а авторът й ще получи Практичната кукла за кухнята си.

Още в тази категория: Кекс ала Роси »