Типови характеристики по кръвната група - група (0) - ловците

Даниела Минчева Написана от 

(0 гласа)


Ако не можеш да усъвършенстваш себе си, как би могъл да усъвършенстваш други хора?
Конфуций
При изучаването на кръвните групи учените не са минали мимоходом покрай психологическите особености на техните притежатели. И в началото с удивление, а след това с все по-голяма увереност са констатирали, че личността на човека и неговата кръвна група са пряко свързани. За всяка група са характерни определени черти, които влияят на целия живот, на съдбата на човека. Тези черти действително са заложени в кръвта и се предават от поколение на поколение. Кръвната група е основа на всички биохимични процеси, протичащи в нашия организъм. Всяка кръвна група съдържа генетични съобщения за начина на живот, за поведението, за храненето на нашите предци, включително и на много далечните, и до днес всички ние сме повлияни от техните склонности и навици.
Всяка кръвна група е водила трудна и своеобразна война за своето съществуване. Така напористият индивидуалист с група 0 не се е объркал, а бързо се е адаптирал към подредения живот на хората от група A, които са свикнали дa си взаимодействат. Кръвната група не зависи от расата, пола или възрастта. Тя се предава по наследство и е неизменна до края на живота.

I кръвна група (0) - ловците
Това е първата от известните кръвни групи, която се е появила още при кроманьонците и до ден днешен си остава най-разпространената.
Хората от тази кръвна група притежават мощна имунна и храносмилателна система, което в древността им е позволило да оцелеят, тъй като основната им храна е било месото.
Както е известно, в онези времена хората са получавали средствата за съществуването си от природата: те са ловували животни и птици, ловили са риба, събирали са растения, насекоми, ракообразни и мекотели. Това се е отразило на формирането на целия организъм, на ензимната система, на обмяната на веществата и др., а също е създало кръвната група на ловците. Млечните продукти и зърнените храни за тях не са най-подходящите, тъй като храносмилателната им система не е приспособена за тези храни.
I кръвна група е началото на историята на възникването и развитието на другите групи. Девизът на тази група на ловци е: „Бори се и търси, намирай и не се предавай".
Притежателите на тази кръвна група по правило са със силен характер, силно изразен инстинкт за самосъхранение. Те са олицетворение на упоритост и целеустременост. И това е добре, иначе човечеството не би могло да извърви нелекия път на своето развитие.
Хората с група 0 са най-целеустремените. Родени водачи, силни, уверени в себе си, те са устойчиви на неврози, бързо се възстановяват. Ако такъв човек си постави цел, той се бори за нея, докато я постигне.
Представителите на тази група умеят да си избират посоката за движение напред, вярват в своите сили, не са лишени от емоционалност, енергични са, общителни са и лесно намират общ език с най-различни хора.
Те са способни да отдадат всичките си сили за постигането на поставената цел, стремят се към власт и често стават неформални лидери.
Но невинаги животът им протича гладко - има и сри-вове. Обикновено те са болезнено амбициозни, много тежко понасят дори справедливите критики, не търпят съвети.
Постигането на успех в живота се препятства от тяхната ревност, суетливост, известна самовлюбеност, високомерие, но това не им пречи да бъдат чудесни приятели.
Мъжът от I група е талант в любовните игри. Но жената трябва да го застави да чака, а още по-добре, да издигне между него и себе си повече бариери - нека ги преодолява! Но когато той най-сетне постигне своето, избраницата му не остава разочарована.
При мъжа от тази група основният инстинкт се проявява в страстно желание за нови приключения. И той действително превъзхожда останалите: мъжът с кръвна група 0 е най-активният и конкурентноспособен любовник.
Лъжичката катран в меда е, че този мъж невинаги се замисля за потребностите на своята партньорка. Ето защо най-подходящите любовници за агресивните и буйни мъже от I група ще бъдат пасивните и кротки жени.
Жената с I група е също изключително сексуална. Привлекателна и ревнива, тя не понася, когато нейният спътник хвърля дори бегъл поглед на случайна минувачка. Желанието й за секс ще хвърли партньора й във възторг, но може да го доведе и до изтощение. Японците казват, че ако мъжът желае неистов секс, трябва да си избере жена с кръвна група 0. Мъжът, който се жени за жена от I група, никога няма да е лишен от чувствени ласки. Тя е от тези жени, които карат мъжете си да закъсняват сутрин за работа. Тази жена е идеална любовница, тя винаги оправдава очакванията на партньора си.
Не е трудно да се събуди страстта й, но тя е в състояние да контролира желанията си със силната си воля. Ето защо не е лесно да бъде прелъстена, сексуалният й темперамент често е предназначен само за любимия й и е известен единствено на него, но това невинаги е съпругът й.