Типови характеристики по кръвната група - (АВ) - загадка

Даниела Минчева Написана от 

(1 глас)

IV кръвна група (АВ) - загадка
Тази кръвна група се е появила едва преди 10-15 века -и до днес тя си остава рядкост. Често я смятат за загадка, тъй като причините, довели до формирането й, и до днес си остават неизвестни. Може би пълната еволюция на тази кръвна група още не е завършила.
Притежателите на IV кръвна група се отличават с най-голяма уравновесеност. Те са потомци на хората с II u III група: чувствителността и раздразнителността на едната група е била неутрализирана с уравновесеността и устойчивостта на другата.
Легендите и преданията гласят, че кръвта от IV група е била донесена на земята от Христос, тъй като кръвта на Исус, намерена на Торинската плащеница е била именно от група АВ.

Хората, в чиито вени тече тази загадъчна кръв, по правило са силно одухотворени, многостранни, талантливи, изключително привлекателни, но понякога твърде щедро разпиляват тези дарове в стремеж да обемат необятното. Те често страдат и дори загиват от душевни страдания.
Имунитетът на хората от кръвна група АВ все още е в процес на установяване, поради което те са уязвими за различни заболявания.
С тях е лесно да се живее, имат мек характер, доброжелателни и уравновесени са. Умеят да развличат другите, тактични и справедливи са към околните. Хората от другите кръвни групи се чувстват много добре в тяхната компания. Но в някои случаи притежателите на IV група могат да се държат рязко, освен това те се страхуват от всичко ново, склонни са към съмнения и трудно вземат решение. Тяхната слабост е в постоянните вътрешни конфликти, които често понижават самооценката им.
Мъжът с кръвна група АВ е способен да очарова жените, той много обича тяхната компания. Чувствата му рядко са дълбоки и може да се впусне в любовна авантюра практически във всеки момент. Тежко на онази, която му каже: „Не сега, скъпи!" - тя повече няма да го види. Мъжете с тази кръвна група трудно контролират страстите си, но, от друга страна, тъкмо те са превърнали прелъстяването и секса в изкуство.
Тези мъже не търсят приключения - приключенията сами ги намират. Притежават силен магнетизъм, който буквално кара жените да си изгубят ума.
Най-удивителното е, че в брака мъжът с кръвна група АВ е доста сдържан. Той никога не се жени, ръководен само от плътските си желания, нито някога ще настоява жена му да изпълнява съпружеските си задължения.
Жената от IV група също е способна да привлече мъжкото внимание, но същевременно е доста строга и взискателна. Тя може да живее с даден мъж само при условие че той ще й обръща толкова внимание, колкото на нея й се иска. Способна е да постави такива изисквания, че нейният възлюбен да мечтае да се спаси от семейното щастие.
Жената от IV група е много чувствена и бързо стига до оргазъм. Тя е най-универсалната сексуална партньорка, лесно се приспособява и може да получи удоволствие с почти всеки мъж, като се наслаждава в еднаква степен както на нежността, така и на ексцентричните сексуални техники и дори на грубостта.
Мъжът, който е имал такава жена в леглото си, никога няма да я забрави. За такова силно либидо, каквото тя притежава, много жени могат само да мечтаят. Тя е роден сексолог и всеки мъж със сексуални проблеми с такава любовница може коренно да промени живота си.