Пречистване на организма - ІІІ

Даниела Минчева Написана от 

(6 гласа)
Пречистване на организма - ІІІ Избрана

Солта на отделителната система и детоксикацията!
 За да бъдем здрави, най-важното условие е да съществува физически и психически баланс в нашия организъм. Ако този баланс бъде нарушен, човек започва да боледува.

Шуслерови соли  № 10 е позната още като Глауберова сол или Солта на отделителната система и детоксикацията. Тази сол се отличава с мощно детоксикиращо действие - подпомага цялостната детоксикация на организма, като го пречиства от токсините и отпадни продукти на обмяната. Извежда задържаните течности на клетъчно ниво, поради което е наричана още "пречистващ поток". Подпомага функцията на черния дроб и бъбреците. Стимулира образуването на жлъчен сок. Притежава меко диуретично и разхлабващо действие. Перфектната сол за пречистване на организма и при диабетно болните.
НАТРИУМ СУЛФУРИКУМ D6 таблетки трябва да се приемат половин час преди или след храна. Таблетката се оставя да се разтвори бавно в устната кухина, под езика.
Курс на прием 30 дена, по 1 таблетка 6 пъти дневно.
Стремете се 30 минути преди и след приема на таблетките, да не консумирате храни и течности.
Храни подпомагащи успешното лечение с тази сол: тиквени семки, скариди, копър, бобови храни, спанак, риба, кокосов орехи.

Бъдете, здрави и щастливи!