Мед и гръмотрън топят килограми

Даниела Минчева Написана от 

(17 гласа)
Мед и гръмотрън топят килограми Избрана

Една стара изпитана рецепта за отслабване и разхубавяване включва като основен продукт меда.
За да постигнете осезаем ефект с намаляването на излишните килограми можете да спазите следната диета, предложена от природо-лечители.
В продължение на четири седмици направете общо четири разтоварващи дни в един и същи ден на седмицата. Един от най-подходящите дни за това начинание е събота.

През разтоварващия ден храната ви трябва да се състои само от четири супени лъжици чист пчелен мед. Можете да ги разредите с топла вода в неограничено количество.
Единственото условие, което трябва да спазвате, е общият обем на твърдата храна за цялото денонощие да бъде 4 супени лъжици чист пчелен мед.
Почитателите на ободряващите напитки могат да си позволят по една две чаши кафе и чай през деня.
През останалите дни от седмицата по време на едномесечния режим с четири разтоварващи дни е необходимо да спазвате някои ограничения, за да постигнете желания ефект. Част от правилата, които трябва да спазвате, е да не прекалявате със солта и захарта.
Според природните лечители този метод води до намаляване на теглото и подобряване на общото състояние на кожата, косата и ноктите. В резултат след месец се очаква организмът ви да е балансирал и своя хормонален фон.
Ако през останалите дни пиете по една чаша чай от копривени листа дневно или ядете салата от коприва (1-2 шепи млади копривени листа на седмица), със сигурност ефектът ще се увеличи. Освен на стопените килограми – вие ще се радвате и на цялостното подобрение на външния ви вид.

Алтернатива на предишната диета с разтоварващи дни е билката гръмотрън.

Корените на растението се включват състава на много чайове за отслабване. Една супена лъжица корени на растението се заливат с 500 мл вряла вода. Отварата се вари още 5 до 7 минути. Прецежда се и се пие по една кафеeна чашка три пъти на ден преди ядене. Приемът на билковата отвара трябва да се избягва при тромбофлебити.

Етикети :