Как да отслабнем със съветите на Графиня Волфскийл?

Даниела Минчева Написана от 

(5 гласа)
Как да отслабнем със съветите на Графиня Волфскийл? Избрана

Графиня Волфскийл е много известен и търсен натуропат. Особено в Германия, където алтернативните методи на лечение, присъщи за натуропатията, се радват на  уважение и предпочитание.

Тя е учител по правилен начин на живот. Тези хора се стремят да ни отворят очите за факта, че в днешно време здравеопазването е насочено към това да лекува болни. А резултатите ще бъдат далеч по-радостни, ако вместо това здравите се предпазват от заболявания.
Ето няколко важни съвета, за правилен режим хранене, които графиня Анжелика Волфскийл ни дава, за да се справим със затлъстяването.

- Достатъчно е да се храним три пъти дневно, без да прекаляваме, с възможно най-прости храни.

- Трябва да се даде време на стомаха да се изпразни преди всяко следващо ядене.

- Ако огладняваме твърде много между храненията, можем да се подкрепяме със сушени плодове, ядки или кисело мляко, но не цяла кофичка и не след 15:00 часа.

- Препоръчва се поне веднъж седмично да пропускаме вечерята.

- Добре е да наблягаме на зърнените храни, без трици. Тукашното пълнозърнесто брашно е чудесно решение, както и пшеницата "лимец".

- Суровите зеленчуци, особено различните видове зелени салати, също са много полезни, но само на обяд. Не бива да ги консумираме вечер, тъй като предизвикват в стомаха ферментация, подобна на тази при алкохола.

- Като заговорихме за алкохол, повече от 40 грама дневно са твърде много.

- Противно на общоприетото мнение, пушенето също благоприятства процеса на затлъстяване.

- Вероятно сте наясно с този факт, но нека все пак го подчертаем отново: от ключово значение за здравето е приемането на много вода!

- Освен това трябва да се грижим да уринираме често, да се изхождаме и изпотяваме ежедневно.

- Що се отнася до физическата активност, тя трябва да се изразява в минимум 30 - 40  минути физически упражнения на ден.

Името на Графиня Волфскийл се свързва и със Шуслеровите соли. Скоро очаквайте нейни съвети и препоръки свързани със солите.

Бъдете здрави и щастливи!