Животът ми е дръзка мода - fashion studio Diacheli

Даниела Минчева Написана от 

(3 гласа)

Под мотото - ЖИВОТЪТ МИ Е ДРЪЗКА МОДА, вчера с изискано парти , се откри нов бутик на fashion studio Diacheli  в гр. Пловдив. Той се намира  в търговски център Гранд. Там освен ексцентричните и елегантни тоалета, ще се изненадате приятно и с нови предложения за дамски чанти от колекциите на EVRIKA, LORENA FIORE, MARINA GALANTI.

Модно студио Диачели е дизайнерско студио създадено през 1997 година в Пловдив. От самото начало главен дизайнер е Мариета Апостолова.
Изработваните от тях дрехи са в малки серии по около 10 - 20 броя от модел за територията на България. Това гарантира уникалността на  продукцията.
Технологиите с които работят им позволява да обогатяват тъканите (платове, кожи и плетива) с допълнителни апликации и ексцентрични аксесоари.
За тяхната работа  fashion studio Diacheli е номинирано в три категории за годишните награди за мода Ейрене:  категория -„Авангардна Мода”, раздел Публичен имидж, категория - „Иновации и модна креативност” и категория – „Моден уеб дизайн”. И в трите категории годишната награда за мода Ейрене е присъдена на.
Мариета Апостолова:
- Опиянявам се от цветовете, материите ме омайват. Те ми подсказват какво и как да сътворя. Ежедневна рокля или дреха за дискретна среща. Това, което сега си пожелавам от все сърце е една сродна душа, с която да споделя тази любов. Една луда любов ...!