Пловдивски журналисти от цял свят основават клуб!

Даниела Минчева Написана от 

(1 глас)
Пловдивски журналисти от цял свят основават клуб! Избрана

Клуб на пловдивските журналисти по целия свят основават в Града на тепетата този петък, на 28 март. Събитието ще се състои в 19 ч в ресторант “Famous house” http://www.famoushouse.eu/bg/restorant.html, като идеята е всяка година в последния петък от месец март пловдивски журналисти от цял свят да си правят подобни сбирки.

Надежда Кехайова е идейният основател на клуба, като основната цел е колегите да си разменят информация помежду си от целия свят. За целта ще бъде създаден сайт, където пловдивски журналисти, пръснали се по цял свят, ще посочат своите контакти, за да могат лесно да се свързват помежду си.

Така например в Клуба на пловдивските журналисти по целия свят има колеги от САЩ, Дания, Гърция и дори Австралия, а разбира се – от различни краища на България.

Надежда Кехайова обяснява, че обмяната на информация не е единственият мотив за учредяване на Клуб на пловдивските журналисти по целия свят. Самата атмосфера, която се създава на подобни сбирки, я е подтикнала към реализиране на идеята.

Сред учредителите се отличават още имената на Ели Куманова, Боряна Димитрова, Георги Календеров, Стоян Терзиев, Дилян Вълев,Нери Терзиева, Евгени Тодоров,  Здравко Гълъбов, Николай Илчевски, Кирил Донев, Красимир Димовск, Любомир Минчев, Спас Василев, Деси Шишманова, Даниела Минчева-Хулисиева, Руси Чернев, Бригита Декало, Степан Ерамян, Динко Петков и др. Дистанционно ще присъстват и колеги от близки и далечни краища на света.

Първата среща на Клуб на пловдивските журналисти по целия свят утре ще се проведе със съдействието на Винпром Пещера http://www.peshtera.com/bg/age_selector/ .

 

Етикети :